söndag 19 oktober 2008

Jörn Donner och Steve Ballmer

Hemkommen från pokerresan till Makedonien konstaterade jag att vattenfotona från Ohridsjön kan återanvändas. Henrik påminde på ett fotografi väldigt mycket om en viss finlandssvensk politiker, och Ralf om en viss amerikansk IT-chef.

Så nu till veckoslutets pokerafton i Grankulla hos Ralf förberedde jag två fotografiska jämförelser.
Steve Ballmer
Steve Ballmers dubbelgångare är fotograferad under vattnet av Ralf själv, med en Olympus 770 SW såsom jag beskrivit i min tyska fotoblogg.
Jörn Donner
Jörn Donners dubbelgångare till höger fotograferade jag, och på konventionellt manér ovan vattenytan. Men hade kameran inte varit vattentät, hade jag inte släpat med den så långt ut i vattnet, och då hade foton inte uppstått.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar