söndag 23 november 2008

Det var kallt att springa runt Isarwehr idag!

Kallt som i rysshelvetet var det idag, då jag sprang min vanliga springrunda på 12 km runt Isarwehr. Ett mer objektivt mått på kylan vore kanske -1 grad. Men subjektivt sett var det första gången i höst då jag trots medhavd skrivutrustning (penna, papper) inte plitade ned några av de nya idéer jag fick medan jag sprang, för fingrarna var för stela.

Och visst hade det fallit snö. Men någon kamera brydde jag mig inte om att ta med, och jag tänkte inte ens på telefonen.

Så de bilder som jag delger här är lögn och bedrägeri. De är visserligen från samma rutt runt Isarwehr, men de är tagna 19.2.2005. Riktigt så här mycket snö fanns det inte idag, även om det nog var vitt på många tak.Det var årets hundranionde löpning, och jag har nu nått upp i 1252 km i år. Sammanlagt har jag tillbringat 4,6 dygn springandes under året hittills. Medelhastighet 11,3 km/h. Så säger Open Office.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar